Relax Center Haikossa on käytössä ainoastaan laadukkaita ja turvallisia ihonhoitosarjoja. Teemme hoitoja tehokkaalla Medik8 ihonhoitosarjalla sekä suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla.

Medik8 ihonhoito sarja perustuu CSA -filoisofiaan.

”Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii.
CSA-metodi on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa. Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme, voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.”

Medik8 ihonhoito sarjasta saatavilla on myös Happohoido eli kemialliset kuorinnat.

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän. Jos sinulle ei ole tehty aikaisemmin kemiallisia kuorintoja niin varaa ensin aika konsultaatioon, niin suunnittelemme sinulle sopivimman hoidotkokonaisuuden.

Rewind Professional Skin Peel
Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Even Professional Skin Peel
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Clarity Professional Skin Peel
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Universal AHA Professional Skin Peel
Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Sensitive PHA Professional Skin Peel
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Eye Reveal Professional Skin Peel
Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

100% suomalainen Ekopharma on tehty suomalaiselle iholle

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.