x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center -konsepti

Beauty & Beyond, Haikko Manor & Spa, Lapland Sensation Spa, Runo Hotel

Relax Center on kasvussa oleva kauneushoitolaketju. Missiomme on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria luomalla hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja arjen keskelle. Hemmottelu- ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut isommaksi osaksi arkea. Oma aika ja itseensä panostaminen luo itsevarmuutta sekä lisää hyvän olon tunnetta. Hoitolamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Levin ja Porvoon keskustoissa, joihin on helppo tulla. Myös Hotelli Hullu Poron ja Haikon kartanon toimipisteemme kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan arjen keskellä.

Relax Center Beauty

Sijainti:

Relax Center: Beauty and Beyond -hoitola sopii kasvukeskuksiin ja kaupunkeihin.

Imago:

Beauty -hoitolat ovat tyylikkäitä City Spa -hoitoloita, jonne voi piipahtaa hoitoon vaikka lounastauolla tai tulla nauttimaan pidemmästä rentoutushetkestä. Hoitoloiden suunnittelussa on käytetty innovatiivisuutta ja luovuutta ja haluamme tarjota asiakkaillemme tuoreita ideoita ja näkökulmia. Myös hoitojemme tehokkuus ja tuotteiden laadukkuus ovat tärkeässä roolissa hoitoloidemme konseptia. Beauty -hoitoloissa toimivat myös Fabe -vaate- ja kosmetiikkamyymälät sekä Porvoon keskustassa Fabe Wine Lounge, jossa voi nauttia lasillisen kuplivaa hoitojen ja ostosten lomassa.

Palveluvalikoima:

Beauty -hoitoloissa on laaja valikoima kosmetologin palveluja sekä ripsi-, kulma- ja kynsihuoltoja. Valikoimaamme kuuluu myös tehokkaat anti-aging-hoidot, käsi- ja jalkahoidot, erilaiset hieronnat, parturi-kampaamopalvelut sekä meikkistudio.

Beauty -hoitolat:

Levin keskusta, Hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty

Porvoon keskusta, Runeberginkatu 36, 06100 Porvoo
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty

Relax Center Haikko Manor & Spa, Lapland Sensation Spa (Hotelli Hullu Poro), Runo Hotel

Sijainti:

Relax Center -teemahoitolat sijaitset eri hotellien yhteydessä ja tekevät tiivistä yhteistyötä hotellien kanssa. Teemahoitola räätälöidään ympäristöönsä sopivaksi ja palveluvalikoima luodaan ympäristöä, historiaa ja hotellia kunnioittaen.

Teema hoitolat:

Hotelli Hullu Poro, Rakkavaarantie 3, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center Hullu Poro
Instagram: @relaxcenterhulluporo
  • Hotelli Hullu Porolle yksilöity uniikki, lappiteemainen hoitola.
  • Imago: Hoitola henkii luonnon voimia ja Lapin mystiikkaa. Hoitoalueelle astuessasi kuulet joikumusiikin ja tunnet havun tuoksun. Sisustuksessa on harmaata puuta, kultaa, valkoista ja vivahteita Lapista.
  • Palveluvalikoima: Lapland Sensation Spa -hoitolasta löytyy perinteisen kosmetologin hoidot sekä räätälöidyt Lappi Spa -hoidot. Hoidoissa käytetään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa sekä suomalaisia ja lähituotettuja raaka-aineita. Klassinen ja urheiluhieronta sekä terveyshoidot ovat myös tärkeä osa Lapland Sensation Spa -hoitolaa.
Hotelli Haikon Kartano, Haikkoontie 114, 06400 PORVOO
Facebook: Relax Center Haikko
Instagram: @relaxcenterhaikko
  • Relax Center Haikko tarjoaa laadukkaita spa-, hyvinvointi- ja kauneushoitoja.
  • Imago: Hoitola on ylellinen ja henkii Haikon historiaa upeine tiloineen.
  • Palveluvalikoima: Relax Center Haikossa palveluvalikoiman suosituimpia hoitoja ovat spa-hoidot yksilöille ja pienryhmille. Hoitolan erikoisuutena ovat upeat Private Spa -hoitohuoneet poreammeineen. Tehokkaat ja laadukkaat kosmetologiset hoidot sekä Valviran vahvistamien hierojien terveyspalvelut luovat pohjan laadukkaalle ja monipuoliselle hoitovalikoimalle.