Relax Center tarjoaa asiakkailleen kuukausittain vaihtuvia etuja ja etuhoitoja.

TOUKOKUUN ETUHOIDOT:

RELAX CENTER BEAUTY LEVI:

Hieronta 75 min. 69 € (norm. 92 €)

Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden mukaan klassisin liikkein tai urheiluhieronnaksi mukautettuna. Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

RELAX CENTER BEAUTY PORVOO:

Norvell koko vartalon suihkurusketus 39 € (norm. 42 €)

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia. Käytämme Norvellin suihkurusketustuotteita, jotka ovat 100 %:sti vegaanisia. Ne eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, gluteenia tai pähkinää. Kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Peta Cruelty Free ja Cruelty Free International -merkit.

RELAX CENTER HOTELLI HAIKON KARTANO: 

Hemmotteleva Spa-pedikyyri ma-pe 78 € / la-su 88 € (norm. ma-pe 92 € / la-su 103 €)

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Se on samalla myös ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levittää sileälle iholle. 

HUHTIKUUN ETUTUOTTEET RELAX CENTEREISSÄ:

RELAX CENTER BEAUTY LEVI & PORVOO:

Madame La La itseruskettavat voiteet -20 %

Go with the Glow! Laadukkaat rusketussarjan tuotteet ovat saaneet kiitettävästi positiivista huomiota tunnetuissa muoti- ja kauneuslehdissä kuten Vogue ja Marie Claire. Madame La La -tuotteet ovat vegaanisia, kosteuttavia ja hoitavia. Ne eivät haise eivätkä sotke tekstiilejä. Sarjasta löytyy rusketusvaahdot vartalolle kahdessa sävyssä LIGHT ja TAN sekä West Coast anti-age -rusketusseerumi kasvoille.

Saatavilla kanta-asiakaskortilla Levin ja Porvoon Fabesta tai verkkokaupastamme alla olevalla koodilla.

KOODI: LALA20

RELAX CENTER HOTELLI HULLU PORO JA HAIKON KARTANO:

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA Hilla-vartalonhoitolinjan tuotteet -15 %

Hilla-vartalonhoitolinja vastaa kattavasti vartalonhoidon haasteisiin: 

Hilla Suihkugeeli   

Hilla Vartaloöljy   

Hilla Kiinteyttävä Vartalovoide   

Hilla Kosteuttava Vartalovoide   

Hilla Rauhoittava Vartaloseerumi  

Saatavilla kanta-asiakaskortilla Hotelli Hullu Poron Relax Center hoitolasta, Haikon Kartanon Spa Shopista tai verkkokaupastamme alla olevalla koodilla. Verkkokaupassa rajattu valikoima. Ei koske valmiiksi alennettuja tuotteita. 

KOODI: HILLA15