Miehille

RVB SKINLAB on kehittänyt miehen iholle oman hoitosarjan. Hyväntuoksuiset ja helppokäyttöiset tuotteet tekevät kasvojen ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Lisäksi ne pehmittävät partaa. Tuotteet saatavilla Levin torin Relax Centeristä. Kolmen tuotteet ostajalle hieno saniteettilaukku kaupan päälle.

pack2

THE MAN – kasvohoidot

ELVYTTÄVÄ HOITO MIEHELLE 45 min 69 €
Ikääntymistä ehkäisevä hoito erityisesti aikuiselle ja väsyneelle iholle. Edistää ihon kiinteyttä. Hoito alkaa alkupuhdistustuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Elvyttävä naamio antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen tehden siitä välittömästi kiinteämmän ja sileämmän. Hoitoon sisältyy myös rentouttava sormenpääpainanta –hieronta. 

SYVÄPUHDISTAVA HOITO MIEHELLE 55 min 69 €
Stressiä lievittävä hoito erityisesti ihon syväpuhdistamiseen. Vähentää epäpuhtauksia sekä tasapainottaa talin tuotantoa. Hoidossa tehtävä kuorinta valmistelee ihon epäpuhtauksien poistoon. Naamio antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen tehden siitä välittömästi kiinteämmän ja sileämmän. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy mekaaninen puhdistus.

Hoitovaraukset:

24/7 www.hulluporo.fi/hoitovaraus tai soittamalla klo 10-18 p.

016 6510 700