Kasvo- ja vartalohoidot

Kasvohoidot Levin toimipisteiden Relax Centereistä. Valikoimassamme Ekopharman luomukasvohoidot sekä Diego Dalla Palma Professional sarjan kasvohoidot.

Ekopharma luomu kasvohoidot

Ekopharma kasvohoito on marjamatka, jossa ihotyypille sopivat tuotteet valitaan neljästä eri linjasta: herukka (rauhoittaa ja vahvistaa), tyrni (uudistaa ja kiinteyttää), vadelma (kosteuttaa ja heleyttää) ja karpalo (tasapainottaa, vähentää tulehduksia) valitse sinulle sopivin aika (35min – 90min) ja suunnittelemme sen puitteissa juuri sinulle, sillä hetkellä sopivimman hoidon.

Ekopharma kasvojen hemmotteluhetki 35 min 49 €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja kirkastaa ihoa.

Ekopharma kasvohoito 60 min 79 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. joko kasvohieronnan tai ihonpuhdistuksen.

Ekopharma kasvohoito 75 min 89 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää mm. ihonpuhdistuksen sekä kasvohieronnan (tilanteen mukaan).

Ekopharma kasvohoito 90 min, 98 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. (tilanteen mukaan) ihonpuhdistuksen, pitkän kasvohieronnan, erikoisnaamion sekä rentouttavan hartioiden ja decolteen hieronnan.

Diego Dalla Palma Professional kasvohoidot

Sarjan punainen lanka on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat ”tukossa” eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja/tai ennenaikaisina juonteina.

DETOX – Kirkastaa ja puhdistaa 45 min 63 €

Syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Mekaaninen ihonpuhdistus lisänä 15 min 11 €

RESURFACE2 – Freshup kasvohoito 30 min 59 €

Innovatiivinen ja tehokas 30 minuutin pikahoito. Se takaa loistavan, näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon, ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja. Ideaali hoito, kun ihon kirkkaus on heikentynyt ja iholle, jolla on värivirheitä ja epätasainen pinta.

MOISTURISING – Kosteuskylpy 50 min 74 €

Kuivalle iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Myös miehen iho kaipaa usein tehokosteutusta.

SENSITIVE – Rauhoittava 50 min 89 €

Suojaa ihoa ikääntymiseltä. Herkälle ja couperosa-iholle. Rauhoittaa myös ulkoilun jälkeen. Hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Lymfaattinen hieronta edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee.

PURIFYING – Tasapainottava 50 min 81 €

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Sis. mekaanisen puhdistuksen.

SKINCODE – Yksilöllinen kasvohoito 55 min 109 €

SKIN CODE kasvohoito on uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon.

ICON TIME – Ikääntymisprosessia hidastava hoito

– Elvyttävä hoito 55 min 79 €

– Kiinteyttävä hoito 55 min 99 €

– Uudistava hoito 60 min 129 €

THE MAN – kasvohoito 55 min 69 €

Suunniteltu erityiesti miehen iholle. Sisältäen alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan mantelihappokuorinnan sekä naamion, joka antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen tehden siitä välittömästi kuulaamman. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy tarvittaessa myös mekaaninen puhdistus.

Erikois kasvohoidot

Turvekasvohoito 45 min 63 €

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa tehden siitä unelmanpehmeän. Ekopharman luonnonmukaiset tuotteet viimeistelevät ihon hyvinvoinnin.

ULTRA MAXI 89 € / 75 min

Alkupuhdistus, ihonpuhdistus ja kuorinta ultraäänellä, vaikuttavien

aineiden imeytys ultraäänellä, erikoisnaamio sekä loppuvoide

ULTRA MIDI 79 € / 60 min

Alkupuhdistus, ihonpuhdistus ja kuorinta ultraäänellä,

vaikuttavien aineiden imeytys ultraäänellä sekä loppuvoide

ULTRA MINI 65 € / 45 min

Alkupuhdistus, ihonpuhdistus ja kuorinta ultraäänellä sekä loppuvoide

TIMANTTIHIONTA 82 € /  55 min

Hoidon alussa kosmetologi tekee ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan hoitosuunnitelman ja valitsee tuotteet k.o. hoitoa varten. Peruskulku hoidossa on: alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, tilanteen mukaan kevyt kasvohieronta, naamio (naamion aikana niska/hartia/decoltee hieronta), seerumi ja suojavoide. Lisätietoja timanttihionnasta.

Huom! laitekasvohoidot saatavilla vain Levin Torin toimipisteessä!

 

Vartalohoidot

HEAVY LEGS 50 min 72 €

Nestekiertoa parantava hoito väsyneille, raskaille jaloille sekä selluliitin hoitoon. Kuorinta aktivoi nestekiertoa ja kääreet antavat elinvoimaa turvonneille ja väsyneille jaloille. Hoito on täydellinen selluliitinhoitoon, sopii raskaana oleville sekä kilpirauhasen toimintahäiriötä sairastaville. Huom! Heavy Legs kasvohoidon yhteydessä 55 €

ANTICELLULITE – selluliitin hoitoon

Auttaa taistelussa paikalisia rasvakertymiä vastaan. Vaikuttavana aineena Heksaapeptidi-39 stimuloi mikroverenkiertoa, poistaa nesteitä ja toksiineja sekä uusien adiposyyttien syntymisen. Ihokudos kiintetytyy ja ”appelsiini-iho” pehmenee.

Valitse hoitosi pituus:

EASY: Kuorinta ja hieronta 45min 65 € (kasvohoidon yhteydessä  50 €)
MEDIUM: Kuorinta, kääre ja hieronta 65 min 99 € (kasvohoidon yhteydessä 75 €)
INTENSE: Kuorinta, ampulli, kääre, naamio ja hieronta. 75min 139 € (kasvohoidon yhteydessä 105 €)

Luxusvartalohoito ja kasvohoito 60 min 129 €

Hoito tehdään vartalokapselissa ja on saatavilla ainostaan Hotellin toimipisteessä. Sisältää vartalon kuorinnan, pintaverenkiertoa vilkastuttavan vichy-suihkun ja tehonaamion infrapunan lämmössä. Samaan aikaan kasvoille tehdään ihoa kirkastava kasvohoito sekä hartioiden ja decolteen hieronta. Koko keho uudistuu päästä varpaisiin. Puhdistava, kiinteyttävä, nautittava! Tehostaa aineenvaihduntaa!

Luxusvartalohoito 30 min 68 €

Hoito tehdään vartalokapselissa ja on saatavilla ainostaan Hotellin toimipisteessä. Sisältää vartalon kuorinnan, pintaverenkiertoa vilkastuttavan vichy-suihkun ja tehonaamion infrapunan lämmössä. Naamion aikana nautit dekolteen ja kasvojen hieronnasta. Kiinteyttää ja parantaa aineenvaihduntaa erittäin tehokkaasti.