Hoitopaketit ja Duo-hoidot

Hoitopaketit ja Duohoidot

(Yhteinen hemmottelu hetki ystävän tai puolison kanssa? Poroparin rentoutuksen lisäksi kaikki muutkin hoidot on mahdollista tehdä duo hoitona hotellin toimipisteessä. Duo hoito varaukset puhelimitse 016 – 6510 700)

 

Poroparin rentoutus 70 min 129 € / 2hlö

Parihoito. Hoitaja tekee rentouttavat hoidot teille vuorotellen DUO-huoneessa. Toisen hoitohetki alkaa alkulämmöllä kun hartioille ja selälle asetellaan lämpimiä kiviä. Sillä välin toiselle tehdään hartioiden ja selän yrttiöljyhieronta. Puolessa välissä toiselle asetellaan kivilämpöpakkaus loppurentoutukseksi ja toiselle tehdään hartioiden ja selän yrttiöljyhieronta. Ihana hetki yhdessä! Hoito saatavilla vain hotellin toimipisteessä.

Rentoutustauko 1h 30 min 130 €

Sisältää kevyen ja rentouttavan hieronnan lämpimällä aromaattisella öljyllä. Hieronnan aikana käsitellään jalat, kädet sekä selkä-niska-hartia alue. Hieronnan jälkeen saat nauttia ihoa hellivästä, kirkastavasta kasvohoidosta. Täydellinen irtiotto lomahulinoista tai vaikka arjen keskellä.

Lapin Lumo 1h 45 min 145 €

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Kuumakivihieronta tehdään laavakivillä ja paikallisilla Lapin kivillä mm. lumikvartseilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla.

Lady Luxory 2h 189 €

Kaikki mitä toivot hoidolta! Kehon kuivaharjaus herättelee pintaverenkierron ja valmistelee ihon vastaanottamaan kosteuttavan voiteen. Kädet kuoritaan, hierotaan ja ihollesi sopiva täydellinen kasvohoito loihtii virkistyneen ilmeen. Decolteen ja hartioiden hieronta vie kireydet ja lopuksi nautit vielä nestekiertoa vilkastuttavasta jalkahieronnasta.

The man paketti 1h 30 min 125 €

The Man pakettissa tehdään miehen iholle tarkoitettu kosteuttava ja parranajosta aiheutuvia mikrovaurioita korjaava kasvohoito, pakettiin sisältyy myös rentouttava pään, hartioiden ja jalkapohjien hieronta. Kasvohoidon jälkeen parta (partaöljyllä) ja hiukset siistitään (muotoilutuotteella) menokuntoon. Täydellinen hemmotteluhetki miehelle!