Relax Center Haikossa voit valita rentouttavan aromaattisen hieronnan, hellivän Hot Stone -hieronnan tai klassisen hieronnan. Rentouttavia hierontoja tekevät kosmetologit ja klassista hierontaa tekevät Valviran valtuuttamat koulutetut hierojat.

Rentouttava hieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea mielen ja kehon hyvinvointia. Rentouttava hieronta poistaa stressiä ja vaikuttaa aineenvaihduntaan vilkastuttavasti. Rentouttavissa hieronnoissa liikeradat ovat kokonaisvaltaisempia ja pehmeämpiä.

Klassinen hieronta lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Klassinen hieronta tehdään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan joko rentouttavampana tai tehokkaampana kokonaisuutena.

Kosmetologin hieronta – klassisella kaavalla: Klassisen kosmetologin kaavan mukainen kehon hyvinvointia ja aineenvaihduntaa edistävä hieronta.

Hot Stone -hieronta: Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva yhteisvaikutus. Hieronnassa käytetään lämpimiä, eri kokoisia, sileäksi hiottuja basalttikiviä, jotka liukuvat ylellisen hoitoöljyn avulla ihollasi. Kuumien kivien lämmittävä vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen saakka. Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja -kipuja tehokkaasti, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti, stressi helpottaa ja unen laatu paranee.

Aromahieronta: Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä johon lisätään eteeristen öljyjen tippoja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Relaxed Mind Massage: Relaxed Mind Massage on Relax Centerin oma signature hieronta, joka tekee hyvää koko keholle. Taustalla soiva rauhallinen musiikki yhdistettynä koko vartalon rentouttavaan hierontaan lämpimällä öljyllä vapauttaa kehosta stressiä ja tukkoisuutta. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja harkittu energiapainanta vapauttaa stressiä ja kehon jännitystiloja. Rentouttava kokonaisuus viimeistellään niska-hartia decolteen käsittelyllä. Hieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja rauhoittunut. Suosittelemme juomaan runsaasti vettä hieronnan jälkeen.

Päähieronta + jalkahieronta: Yhditelmä rentouttavasta päähieronnasta + jalkojen hieronnasta. Rentoutushetki joka sopii kaikille!

Rentouttava päähieronta: Hoidossa on vaikutteita intialaisesta päähieronnasta, hoito tehdään makuuasennossa ja siinä käsitellään pään lisäksi niska-hartia aluetta.

Hieronta: Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden mukaan klassissin liikkein tai urheiluhieronnaksi mukautettuna.
Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta.

Lämmin savikääre ennen hierontaa: