Sokerointi ja vahaus

Sokerointi suomalaisella Hilla Hellä tuotesarjalla

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sääret tai reidet 30 €
Sääret ja reidet 50 €
Kainalot tai käsivarret 25 €
Bikinilinja 30 €
Ylähuuli tai leuka 12 €
Selkä 50 €
Brassi 59 € huolto 50 €
Paketti 1 brassi, sääret, kainalot 92 €
Paketti 2 bikinilinja, sääret, kainalot 82 €
Paketti 3 Sääret ja kainalot 52 €
Onko sinulla ongelmia sisäänkasvaneiden karvojen kanssa?

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin iho saattaa tuntua kutiavalta ja siihen voi nousta näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tälläisille reaktioille.

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta.

 

Lycon vahaus

LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA. ” Teksti kopioitu sivuilta www.lycon.fi

Sääret tai reidet 32 €
Sääret ja reidet 50 €
Kainalot 25 €
Käsivarret 28 €
Bikinilinja 30 €
Ylähuuli tai leuka 12 €
Selkä 60 €
Brassi 62 € huolto  52  €
Paketti 1 brassi, sääret, kainalot 95 €
Paketti 2 bikinilinja, sääret, kainalot 85 €
Paketti 3 Sääret ja kainalot 52 €