Kasvo- ja vartalohoidot

Kasvohoidot Porvoon toimipisteen Relax Centereistä. Valikoimassamme Ekopharman luomukasvohoidot sekä Diego Dalla Palma Professional sarjan kasvohoidot.

Ekopharma luomu kasvohoidot

Ekopharma kasvohoito on marjamatka, jossa ihotyypille sopivat tuotteet valitaan neljästä eri linjasta: herukka (rauhoittaa ja vahvistaa), tyrni (uudistaa ja kiinteyttää), vadelma (kosteuttaa ja heleyttää) ja karpalo (tasapainottaa, vähentää tulehduksia) valitse sinulle sopivin aika (35min – 90min) ja suunnittelemme sen puitteissa juuri sinulle, sillä hetkellä sopivimman hoidon.

Ekopharma kasvojen hemmotteluhetki 35 min 49 €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja kirkastaa ihoa.

Ekopharma kasvohoito 60 min 79 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. joko kasvohieronnan tai ihonpuhdistuksen.

Ekopharma kasvohoito 75 min 89 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää mm. ihonpuhdistuksen sekä kasvohieronnan (tilanteen mukaan).

Ekopharma kasvohoito 90 min, 98 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. (tilanteen mukaan) ihonpuhdistuksen, pitkän kasvohieronnan, erikoisnaamion sekä rentouttavan hartioiden ja decolteen hieronnan.

Diego Dalla Palma Professional kasvohoidot

Sarjan punainen lanka on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat ”tukossa” eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja/tai ennenaikaisina juonteina.

DETOX – Kirkastaa ja puhdistaa 45 min 63 €

Syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Mekaaninen ihonpuhdistus lisänä 15 min 11 €.

MOISTURISING – Kosteuskylpy 50 min 74 €

Kuivalle iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Myös miehen iho kaipaa usein tehokosteutusta.

SENSITIVE – Rauhoittava 50 min 89 €

Suojaa ihoa ikääntymiseltä. Herkälle ja couperosa-iholle. Rauhoittaa myös ulkoilun jälkeen. Hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Lymfaattinen hieronta edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee.

PURIFYING – Tasapainottava 50 min 81 €

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Sis. mekaanisen puhdistuksen.

SKINCODE – Yksilöllinen kasvohoito 55 min 109 €

SKIN CODE kasvohoito on uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon.

 

Vartalohoidot

Ekopharma keventävä vartalohoito 60 min 79 €

Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, kuona-aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalonaamion sekä nestekiertoa elvyttävän vartalohieronnan. Olo on kuin uudesti syntynyt! Tukee hyvin painonpudotusta, mutta myös uudistaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä arjen keskellä!