Ekopharma nyt Relax Centerissä!

Upeat Ekopharman Marjamatka-kasvohoidot nyt Relax Centerissä!

EKOPHARMA Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteiden hoitoteho pohjautuu suomalaisten omiin superfoodeihin – luomumarjoihin. Ekopharma kasvohoito on marjamatka, jossa ihotyypille sopivat tuotteet valitaan neljästä eri linjasta: herukka (rauhoittaa ja vahvistaa), tyrni (uudistaa ja kiinteyttää), vadelma (kosteuttaa ja heleyttää) ja karpalo (tasapainottaa, vähentää tulehduksia). Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingissä. Räätälöimme jokaisen kasvohoidon asiakkaan tarpeiden mukaan. Valitse vain aika ja teemme hoidon toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan.

Ekopharma kasvojen hemmotteluhetki – 35 min, 49  €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja kirkastaa ihoa.

 

Ekopharma kasvohoito – 60 min, 79 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää joko kasvohieronnan tai ihonpuhdistuksen.

Ekopharma kasvohoito – 75 min, 89 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää sekä ihonpuhdistuksen että kasvohieronnan (tilanteen mukaan).

Ekopharma kasvohoito – 90 min, 98 €

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ihonpuhdistuksen, pitkän kasvohieronnan, erikoisnaamion sekä rentouttavan hartioiden ja decolteen hieronnan.